ELÄMYKSELLISYYTTÄ JA ENERGIAA –TÄLTÄ NÄYTTÄÄ FITNESS -MESSUT VUONNA 2017

TAMMIKUUN 13. JA 14. PÄIVÄ HELSINGIN KAAPELITEHTAALLA JÄRJESTETÄÄN ENSIMMÄINEN FIT & WELLNESS EXPO 2017- TAPAHTUMA, JOKA ON VISUAALINEN SEKOITUS HYVINVOINTI- JA LIIKUNTAWORKSHOPPEJA, SEKÄ SHOWCASEJA. FIT & Wellness EXPO EI OLE PELKÄSTÄÄN PERINTEINEN MESSUTAPAHTUMA, VAAN KOOSTUU LISÄKSI AUDIOVISUAALISESTA ELEMENTEISTÄ, KUUMISTA PANEELIKESKUSTELUISTA, MOTIVAATIOPUHUJISTA, UUSIMMISTA JA NÄYTTÄVIMMISTÄ LIIKUNTA-NÄYTÖSLAJEISTA SEKÄ MAAN KÄRKIPÄÄN ARTISTEISTA JA KOVIMMISTA DJ:STÄ.

”Olemme tuomassa täysin uudenlaista liikuntatapahtumakonseptia suomen markkinoille. Haluamme luoda mahdollisimman monipuolisen, kuluttajaa motivoivan ja innostavan kokonaisuuden, jossa yhdistyy kiinnostavimmat, sekä ajankohtaisimmat hyvinvointi- ja liikuntamuodot.” -toteaa tapahtuman tuotantotiimissä oleva Fitness- ammattilainen Linda Manuella.

Tammikuu ajankohtana tarjoaa vuodelle tiukan treenistartin, sekä vaihtoehdot uudenvuoden lupausten lunastamiseen. Tammikuun pimeys mahdollistaa lisäksi vaativien sekä näyttävien video- ja valotehosteiden käytön Kaapelitehtaalla tapahtuman sisä- ja ulkotiloissa.

”Fit & Wellness Expo panostaa elämyksellisyyteen pelkän perinteisen tuote-esittelyn ja kalliin lipunhinnan sijaan. Keräsimme yhteen huikean työryhmän kiinnostavia tekijöitä eri puolilta viihdemaailmaa, joiden kanssa Fit & Wellness Exposta rakennetaan Suomen näyttävin ja monipuolisin liikuntatapahtuma.” jatkaa Fit & Wellness Expon tuotantojohtaja Heikki Liimatainen.

Fit & Wellness Expo- tiimiin kuuluu festivaalijärjestäjä Heikki Liimatainen, media-ammattilainen ja tapahtumayrittäjä Jussi Ridanpää, tapahtumatuottaja Markus Rauramo, sekä Fitness- ammattilainen Linda Manuella.

”Tavoitteenamme on järjestää koko kansan liikunta- ja hyvinvointitapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotakin ja jonne kaikkien on helppo tulla”. – summaa Linda Manuella.

FIT & WELLNESS EXPO - koko kansan liikunta- ja hyvinvointiMESSUT | 13. & 14.1.2017 | KAAPELITEHDAS, helsinki

FIT & WELLNESS EXPO 

Koko kansa liikunta- ja hyvinvointimessut

- MOTIVAATIOPUHEET
- WORKSHOPS 4u
- FITGIRL 2017
- HYVINVOINTI
- FITNET BLOGAAJAT
- LIIKUNTA- ja TUOTEUUTUUDET
- SHOPPING DISTRICT
- BIOHAKKEROINTI
- MIND COACHING
- LIHASTOHTORI
- VERKOSTOITUMINEN
- maamme kärkipään artistit ja djt
- massiivinen AUDIOVISUAALINEN ELÄMYS


...ja paljon muuta.YHTEISTYÖSSÄ RADIO LOOP